Human Heroes 360 scan

  Inleiding - 360º scan Hoe werkt de 360º scan? Wat kost het?
360º scan
 
Ieder mens is bijzonder en uniek

Hoe werkt 360º feedback?

Hoe krijg ik meer inzicht in mijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden? Waar ben ik volgens anderen goed in en wat zou ik kunnen ontwikkelen? Hoe zou ik kunnen werken aan mijn eigen ontwikkeling?

Vragen die je jezelf ongetwijfeld zo nu en dan zult stellen. De 360˚ scan helpt je antwoorden te krijgen op deze en soortgelijke vragen.
Het systeem combineert verschillende percepties van een aantal personen. Zo krijg je als deelnemer een completer beeld van je functioneren, je vaardigheden én ontwikkelpunten. Dit is een belangrijke opstap voor je verdere ontwikkeling.

Je kunt jezelf aanmelden en krijgt na betaling vervolgens een uitnodigingsmail. De mail bevat een link en inloggegevens waarmee je je persoonlijke site kan openen, een eigen competentieprofiel kunt samenstellen uit de competentieset en het 360˚systeem starten.

Na zelf invullen kan je via de site feedbackgevers uitnodigen (minimaal 3, maximaal 10), de voortgang van het invullen door de feedbackgevers monitoren en vervolgens het rapport online bekijken. De feedbackgevers kunnen directe collega’s zijn, maar ook medewerkers, jouw directe leidinggevende, een klant, coach of mentor.

Je kunt het online rapport als pdf-document opslaan of printen. Dit rapport bevat behalve de scores van jezelf en de feedbackgevers ook ontwikkeltips per competentie. Je kunt de scores op verschillende manieren sorteren (van hoog naar laag en andersom en op basis van het verschil tussen je eigen score en de gemiddelde score van de feedbackgevers).

PDF Klik hier voor een demo rapport